Ηλεκτρονική Τιμολόγηση / Cloud Ταμειακή

Η επιχείρηση στα χέρια σας

Online εφαρμογή για εύκολη και γρήγορη τιμολόγηση, χρεώσεις καρτών online, διαχείριση προσωπικού και εξόδων

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO ΕΔΩ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση & MyData

Εύκολη και αξιόπιστη ηλεκτρονική τιμολόγηση με υποβολή στο myDATA μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, ιδανική για κάθε είδους παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση σας.

CLOUD ERP

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση – Oxygen ERP

Το Pelatologio εκτός από το ότι σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης των επιχειρηματικών και οικονομικών σας δραστηριοτήτων, αποτελεί μια άριστη cloud λύση που σας εξοικονομεί καθημερινά χρόνο και χρήματα. Την ίδια στιγμή μια έμπειρη ομάδα τεχνικών είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποτε το χρειαστείτε.

Ασφάλεια των δεδομένων σας στο Cloud

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο cloud και δεν υπάρχει τίποτα αποθηκευμένο στον υπολογιστή από τον οποίο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων σας ακόμα και αν συνδεθείτε για να εκδώσετε ένα τιμολόγιο από τον υπολογιστή του πελάτη ή από ένα net café.

Αυτόματο Backup των δεδομένων σας

Τα δεδομένα σας γίνονται αυτόματα backup χωρίς εσείς να κάνετε ούτε ένα click και χωρίς την ανάγκη να δαπανήσετε χρόνο και χρήματα σε εξοπλισμό. Φυσικά μπορείτε να πάρετε και εσείς αντίγραφα των δεδομένων σας για τοπική αποθήκευση στον υπολογιστή σας όποτε το θελήσετε.

ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμίσεις για πάντα χωρίς επιπλέον συμβόλαιο

Οι αναβαθμίσεις της εφαρμογής είναι διαρκείς και τις λαμβάνετε δωρεάν και αυτόματα χωρίς ενοχλητικά μηνύματα και διαδικασίες εγκατάστασης για όσο έχετε μια ενεργή συνδρομή. Με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα την τελευταία έκδοση διαθέσιμη χωρίς την ανάγκη να αλλάξετε εξοπλισμό.

 

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

Μια έμπειρη ομάδα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σας βοηθήσει, να ακούσει τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας όλο το 24ώρο μέσα από το ειδικό σύστημα εσωτερικής – ασφαλούς επικοινωνίας.

Πρόσβαση απο κάθε συσκευή με πρόσβαση στο internet

Η πρόσβαση στην εφαρμογή και στα δεδομένα σας μπορεί να γίνει από κάθε σημείο με πρόσβαση στο internet (υπολογιστή, tablet, κινητό) χωρίς την εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών ή επεκτάσεων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν σύγχρονο web browser και σύνδεση στο internet.

Η πιο εύκολη στη χρήση εφαρμογή που υπάρχει

Η χρήση της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλή χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων και ακριβών διαδικασιών εκπαίδευσης για τη χρήση της από εσάς ή / και τους εργαζομένους σας.

Η πιο οικονομική ολοκληρωμένη λύση

Είναι η πιο οικονομική και ολοκληρωμένη λύση της αγοράς. Παρέχεται δωρεάν σε νέους επαγγελματίες και μισθωτούς με μπλοκάκι ενώ τα οικονομικά της πακέτα ξεκινάνε μόλις από τα 14.90 € το μήνα.

Μειώνει τα έξοδά σας και επιταχύνει τις διαδικασίες της επιχείρησής σας

Μειώνει τις εκτυπώσεις ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να στείλετε αυτόματα τα τιμολόγια, τις προσφορές και τις αποδείξεις σας στο πελάτη με email την ίδια στιγμή που πραγματοποιείτε τη συναλλαγή (π.χ. να εκδώσετε απόδειξη είσπραξης από το κινητό σας τηλέφωνο την οποία ο πελάτης θα λάβει άμεσα στο email του).

Προσφέρει κύρος με τα επαγγελματικά τιμολόγια και τις εκτυπώσεις

Οι προσφορές, τα παραστατικά και οι υποχρεώσεις σας παράγουν εκτυπώσεις και emails υψηλής και επαγγελματικής ποιότητας που κάνει θετική εντύπωση στους πελάτες σας.

Πλήρη εικόνα των οικονομικών σας και της επιχείρησης σας

Το Pelatologio είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μειώνει όσο είναι δυνατόν το χρόνο που πρέπει να δαπανήσετε στο να οργανώσετε την επιχειρηματική δραστηριότητά σας αλλά και των συνεργατών / υπαλλήλων σας.

Γέφυρα με Woocommerce

Εκδώστε αυτόματα Τιμολόγια & Αποδείξεις λιανικής πώλησης μέσα από το eshop σας μέσω της σύνδεσης με το woocommerce plugin.

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

 

Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

ΝΕΟ

Cloud Ταμειακή μηχανή στο κινητό, στο tablet, στον υπολογιστή σας

Η cloud ταμειακή μηχανή παρέχεται δωρεάν με την υπηρεσία παρόχου σε ERP πακέτο

Ξέγνοιαστα

Νόμιμες αποδείξεις λιανικής με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο

Εύκολα

Χρεώστε ανέπαφα κάρτες μόνο με το Smartphone σας

Οικονομικα΄

Από 9.90 € / μήνα
με προαγορά 12μηνου πακέτου 118.80 € + ΦΠΑ

CLOUD ΤΑΜΕΙΑΚΗ

Πλεονεκτήματα

Δείτε εδώ γιατί η Cloud Ταμειακή της Oxygen είναι η καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας.

Η Cloud Ταμειακή μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως και νόμιμα την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή προσφέροντας μια οικονομική και εύκολη λύση για την έκδοση από κάθε διαθέσιμο μέσο όπως τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο. Αρκεί να έχετε μια συσκευή με πρόσβαση στο internet και η ταμειακή σας είναι έτοιμη για χρήση.

Η διαδικασία για την απόκτηση της Cloud Ταμειακής από το Oxygen είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αρκεί μια συνδρομή στην εφαρμογή μας με την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης Oxygen.

Δεν χρειάζεστε επιπλέον εξειδικευμένο εξοπλισμό, ρυθμίσεις ή την επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας. Η ταμειακή σας λειτουργεί σε κάθε σημείο στο οποίο υπάρχει πρόσβαση στο internet.

Χωρίς Εγκατάσταση

Η Cloud Ταμειακή τρέχει απο κάθε συσκευή με πρόσβαση στο internet χωρίς εγκατάσταση
Λειτουργεί σε Android,iOS,Windows,Linux,MacOS

b

Χωρίς ημερήσιο Z

Απαλλαγείτε από επιπλέον άγχη και διαδικασίες. Η Cloud Ταμειακή στέλνει σε πραγματικό χρόνο τα παραστατικά στην ΑΑΔΕ και δεν υπάρχει ανάγκη έκδοσης Z στο τέλος της ημέρας.

Πολλαπλές Ταμειακές - Υποκαταστήματα

Είναι μια πραγματικά ευέλικτη λύση με την οποία μπορείτε να έχετε πολλαπλές ταμειακές μηχανές / χρήστες στον ίδιο χώρο ή στα υποκαταστήματα σας με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο.

QRCode / myDATA

Η ταμειακή υποβάλλει σε πραγματικό χρόνο τις αποδείξεις σας στο myDATA και παράγει νόμιμα παραστατικά με σήμανση και QR Code αυθεντικοποίησης

Εκτύπωση & Αποστολή

Μπορείτε να στείλετε άμεσα την απόδειξη στον πελάτη με Email/SMS ή να εκτυπώσετε τις αποδείξεις σας σε θερμικούς εκτυπωτές με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Πληρωμή Online

Ο πελάτης σας μπορεί να σκανάρει το QRCode της ταμειακής και να εξοφλήσει την απόδειξη online με το κινητό του τηλέφωνο.

Oxygen Cloud Ταμειακή

Η Ολοκληρωμένη λύση

Η Cloud ταμειακή τρέχει στο κινητό σας τηλέφωνο, στο tablet ή στο σταθερό σας υπολογιστή αξιοποιώντας το αριθμητικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας για ακόμα πιο γρήγορη έκδοση.

Ταυτόχρονα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αναλυτικές αναφορές πωλήσεων, συγκεντρωτικά, ανά ημέρα, ανά ΦΠΑ, ανά χειριστή ή υποκατάστημα μέσα από το Oxygen Pelatologio.

Μέσα από τη Cloud Ταμειακή μπορείτε να εκδώσετε Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών και Πιστωτικά Στοιχεία Λιανικής ενώ μέσα από το Oxygen Pelatologio κάθε παραστατικό που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.